English Nederlands
stamp-schuin

Visie

ElroyCOM Training is een CRKBO-gecertificeerde onderwijsinstelling, die bestaat uit ervaren trainers en trainingsacteurs. Ieder van ons heeft een academische opleiding afgerond en heeft ruime ervaring binnen de wetenschappelijke sector. Wij staan voor het helpen van mensen, waarbij no-nonsense, oplossingsgerichtheid, plezier en keuzevrijheid leidend zijn. We helpen je om positieve veranderingen in je leven of dat van je medewerkers aan te brengen!

Op wetenschap gebaseerd

Wij baseren onze trainingen zo veel mogelijk op wetenschappelijk onderzoek. Dat betekent dat de kennis en methoden die we in de trainingen gebruiken, komen uit wetenschappelijk onderzoek binnen de psychologie, managementwetenschappen en communicatiewetenschap. Bij management gebruiken we dan bijvoorbeeld de theorie van Professor Quinn, bij leiderschap die van Hersey & Blanchard, en bij overtuigen die van Robert Cialdini of Pacelle van Goethem. Uiteindelijk kiest de deelnemer zelf wat hij of zij toepasbaar vindt in de eigen context.

Plezier en leren centraal

Tijdens de trainingen staan plezier en leren centraal. Je kunt namelijk heel serieus iets leren terwijl je er lol in hebt. De ontspannen sfeer stimuleert het delen van ervaringen en het uitproberen van andere mogelijkheden. We geven de trainingen altijd vorm in overleg met de deelnemers. Op die manier is de aansluiting bij de wensen en leerdoelen van de deelnemers verzekerd. De praktische oefeningen worden daarbij ondersteund door theorie. We bieden steeds verschillende alternatieven aan de deelnemer, die zelf kan uitproberen wat bij hem of haar werkt.

Met acteurs

De inzet van professionele trainingsacteurs is zowel didactisch als praktisch van grote waarde. Dat vinden onze deelnemers ook: de interactie met de acteur wordt hoog gewaardeerd, omdat het ervaren van situaties en het uitproberen van alternatieve strategieën vaak tot Eureka!-momenten leidt. Deelnemers geven ook aan dat ze het leerzaam vinden om naar medecursisten te kijken die een situatie met de acteur spelen. Bovendien is het heel leuk om te doen!

Aanvullende coaching mogelijk

Als je nog intensiever wilt werken aan een bepaald onderwerp of gedrag, dan kunnen we je een individueel traject aanbieden. Zulke personal coaching-gesprekken – ook mogelijk met de inzet van een acteur – helpen je om je optimaal verder te ontwikkelen.