English Nederlands

Contact?
Klik hier of bel ons

06 48 40 22 06
stamp-schuin

Partners

Een platform voor opdrachtgevers waar zijzelf online en inzichtelijk uit het aanbod van zelfstandige trainers, trainingsacteurs en coaches kunnen selecteren.

Leloux, Science & Business

ElroyCOM partnert met Science & Business, als het gaat om de trainingen op het gebied van valorisatie binnen Selling Science trainingen. Science & Business B.V. is een adviesbureau op het gebied van kennisexploitatie en innovatie. Mirjam Leloux en haar medewerkers hebben meer dan 15 jaar ervaring in research management en het commercialiseren van research en technologie. Ze schrijven businessplannen, begeleiden commercialiseringtrajecten en onderhandelen over samenwerkings- en licentiecontracten. Ook helpen ze bij het ontwikkelen van hun octrooistrategie, behorende bij een business strategie.  Science & Business is lid van de NOVU, ASTP, LES, KNCV, NBV en Food Valley Society.

Learning Stone


LearningStone is een in Nederland ontwikkelde online tool voor de Training Professional dat wereldwijd in gebruik is. Het ondersteunt zowel de klassikale trainingen, coaching als het online leren en samenwerken.

  • Met een eenvoudig zelf samen te stellen cursustijdslijn worden afspraken, mails en materiaal handig gebundeld.
  • Het onderlinge contact tussen deelnemers en trainer wordt verstevigd omdat je online óók een community vormt.
  • Een enquête maakt het mogelijk om feedback te verzamelen en online opslag bespaart veel print-kosten.
  • De eigen huisstijl maakt een goede indruk op je klanten terwijl de trainer weinig werk heeft aan het opzetten van iedere nieuwe training door de bibliotheek van cursussen.